Glasbewassing Amsterdam

Professionele glasbewassing Amsterdam

We maken uitsluitend gebruik van ervaren glazenwassers, waardoor u bent verzekerd van zorgvuldige en professionele glasbewassing in Amsterdam. Onze Nederlandse glazenwassers beschikken over de juiste middelen om uw ramen professioneel te reinigen op verschillende hoogtes. We voorzien u van advies op maat over de mogelijkheden voor uw appartement, woning of kantoorpand. Bovendien profiteert u bij ons van kraakheldere voordelen:

  • Eerlijke tarieven
  • Veilig betalen via iDEAL of achteraf
  • Kraakheldere en streepvrije ramen
  • 24/7 online afspraak maken
  • Particulier en zakelijk
  • Milieubewust
  • Klantgericht en advies op maat
  • Eenmalige en periodieke glasbewassing in Amsterdam

Bent u opzoek naar professionele glasbewassing in Amsterdam en wilt u eenmalig of periodiek profiteren van een vlekkenloos en kraakhelder resultaat? Maak dan direct online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via onderstaande knoppen.

Bel +31 (0) 6 11 866 666 Online afspraak maken

Periodieke glasbewassing Amsterdam

Naast eenmalige glasbewassing is het bij ons ook mogelijk om periodiek gebruik te maken van professionele glasbewassing door onze ervaren glazenwassers. Hierdoor zijn uw ramen altijd kraakhelder en geeft u een visitekaartje af aan bezoekers en voorbijgangers. Met name voor bedrijven zorgen heldere en schone ramen voor een goede eerste indruk. Bovendien hoeft u zichzelf nooit meer druk te maken en bespaart u veel tijd. U profiteert bij Glazen-wassers.nl altijd van een eerlijke prijs en betaalt achteraf.

Glasbewassing in Amsterdam voor moeilijk bereikbare ramen

Onze glazenwassers reinigen, met behulp van de nieuwste apparatuur, ook moeilijk bereikbare ramen. Om deze ramen kraakhelder te krijgen, maken we gebruik van onder andere:

  • Telescoopglasbewassing
  • Magneetsystemen

We hebben ruime ervaring en maken van glasbewassing echt vakwerk, wat u ook terugziet in de resultaten die we realiseren. Met van brede glimlach, kennis van het vak, een traditionele ladder, schoonmaakmiddelen en geschikte apparatuur om ook moeilijk bereikbare ramen te wassen, staan we voor u klaar. We zijn zeer klantgericht en bieden tegen een eerlijke prijs glasbewassing in Amsterdam aan.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over glasbewassing in Amsterdam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ramen? We helpen u graag verder en bieden een vrijblijvend glasbewassingsplan op maat. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op of maak gemakkelijk online een afspraak.

Bel +31 (0) 6 11 866 666 Online afspraak maken