Glazenwasser Amsterdam Zuid

De glazenwassers van Glazen-wasser.nl hebben een ware passie voor hun vak. Met liefde, een hoge mate van klantvriendelijkheid en veel deskundigheid komen we graag bij uw woning of kantoorpand in Amsterdam Zuid langs voor glasbewassing of schoonmaakservice. En dat alles tegen zeer scherpe tarieven. Door ons hoge servicegehalte en onze lage prijzen is Glazen-wassers.nl de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige, betrouwbare en deskundige glazenwasserij in de regio Amsterdam Zuid.

Bij Glazen-wassers.nl garanderen we daarnaast dat u tevreden bent met het eindresultaat van onze glazenwassers. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-terug garantie in Amsterdam Zuid. Dus bent u op zoek naar een klantgerichte, spotgoedkope en ervaren glazenwasser? Zoek dan niet verder!

Afspraak inplannen in Amsterdam Zuid

De glazenwassers van Glazen-wassers.nl lappen wekelijks de ramen van diverse panden in Amsterdam Zuid. Waar een groot deel van de andere glazenwassers gebruikmaakt van vaste rondes, maakt u bij ons makkelijk een afspraak via onze online agenda. Op deze manier komen we langs wanneer het u uitkomt. U ziet in onze online agenda duidelijk hoeveel ruimte we nog hebben op een bepaalde dag en welke tijdsloten nog beschikbaar zijn. Laat vervolgens uw naam en contactgegevens achter en we regelen de rest.

Bel +31 (0) 6 11 866 666 Online afspraak maken
Wilt u liever een afspraak maken via de telefoon of door middel van een e-mail? Dat kan! Bel naar +316 11 866 666 of stuur een mail naar amsterdam@glazen-wassers.nl.

Hoe meer ramen, hoe meer korting!

Bij Glazen-wassers.nl profiteert u, naast onze zeer scherpe tarieven, in Amsterdam Zuid ook nog eens van een aantrekkelijke korting als u de opdracht groter weet te maken. Ga dus eens bij uw buren na of zij hun ramen ook willen laten lappen of bekijk of u uw afspraak samen met het kantoorpand naast u kunt inplannen! Voor de regio Amsterdam Zuid informeren we u graag over de bestaande klanten in de buurt. Op die manier profiteert u van onze aantrekkelijke kortingen en spotgoedkope glasbewassing. Immers, onze glazenwassers maken het liefst alle ramen in uw straat schoon!

De voordelen van Glazen-wassers.nl op een rij

Klantvriendelijk, lage tarieven en een snelle service. Dit zijn drie woorden die Glazen-wassers.nl uitstekend beschrijven. Maar er zijn nog veel meer voordelen van Glazen-wassers.nl:

  • Betrouwbare ramenlappers met jarenlange ervaring
  • Hoe groter de opdracht, hoe meer korting!
  • Helder afspraken en duidelijke communicatie
  • Onze glasbewassing is zakelijk aftrekbaar
  • Eenvoudig online afspraak maken via onze online agenda.
  • Uitsluitend Nederlandstalige glazenwassers
  • Ook voor moeilijk bereikbare ramen
  • Snel op locatie
  • Niet goed, geld terug!

Het werkgebied van onze glazenwassers

Naast Amsterdam Zuid bieden we onze glasreiniging en schoonmaakservice aan in:

Contact opnemen met Glazen-wassers.nl?

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen over de diensten van Glazen-wassers.nl in de regio Amsterdam Zuid? Neem dan telefonisch contact met ons op via +316 11 866 666. We staan u maar al te graag te woord!

Bel +31 (0) 6 11 866 666 Online afspraak maken