Glazenwasserij

Glazenwasserij

Het oerhollandse beroep dat vaak ondergewaardeerd wordt. Liefde voor het vak en een hoog service gehalte maken ons een uitstekende en betrouwbare partner in de glazenwasserij.

Wij leveren u een helderschoon resultaat tegen een aantrekkelijk tarief, als uw lokale glazenwasserij zijn wij snel op locatie en kennen wij de Nederlandse glazen als geen ander. U kunt bij ons online gemakkelijk een afspraak inplannen. Een stukje extra service die u vanaf nu kunt verwachten van een glazenwasserij.

Ramen wassen

Glazenwasserijen zijn er genoeg in Nederland. Maar wat maakt is het verschil tussen een goede en een slechte glazenwasserij? In onze visie heeft een goede glazenwasserij :

  • Vakkundig personeel
  • Duidelijke prijzen
  • Een klantvriendelijk karakter
  • Goede communicatie

Glazenwasserij glazen-wassers.nl?

U bent bij het juiste adres, u bent niet alleen het gemakkelijst af, ook onze prijzen zijn uiterst concurrerend. Naast de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding van glazenwasserij glazen-wassers.nl bieden wij u een heldere communicatie en werken extreem klantgericht. Nog enkele voordelen van glazen-wassers.nl:

  • Onze ramen wassens werken snel
  • Ramen wassens van glazen-wassers.nl hebben veel ervaring
  • Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent

Wij staan 24/7 paraat, via ons online contact formulier kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, binnen 24 uur heeft u een berichtje terug. Redden wij het niet om uw glazen op de gewensde datum te wassen, kijken wij graag voor u een deurtje verder bij een van onze concurrenten.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening, neemt u dan contact met ons op of plan direct online een afspraak in bij Glazen-wassers.nl.

Bel +31 (0) 6 11 866 666 Online afspraak maken